Üdvözöllek a weboldalon Vendég!
  Induljon a blog
  Nos egy teljesen új dolog veszi itt kezdetét. Egyrészt a kíváncsiság hajt, másrészt ezzel akarom megmutatni, hogy én is emberből vagyok. Tehát csapjunk bele, kezdődjék a blog szekció, ahol mindenki egy kis bepillantást nyerhet Amori életébe.

  Hát akkor gyerünk... Mivel egyetemen nincsenek már szünetek, csak jó esetben rektori szabadnapok, őszi szünet helyett és két napot kaptam, hétfőt és keddet. Ezért is sikerült átváltani az oldalt. Persze itt volt a halottak napja is, ezért a család és ezért a lakás is a feje tetejére állt, de most őszintén, ez kinél nincs így?

  Kedden az egyetem helyett csak félútig mentem, és megpihentem keresztanyámnál. Szerda persze zh várt, de úgy gondoltam elég fél órával hamarabb is felérni, ezért nem siettem el az utazást. Mint utóbb kiderült, jól ismertem magam, a zhm 4-re írtam.

  Csütörtökön újabb zh várt, ez már kicsit nehezebb. A filozófiatörténet nem a kedvencem, főleg akkor, ha a tanár se érti, amit magyaráz. Ennek a jegye sajna még nincs meg, de higgyétek el, kíváncsian várom.

  Egyetemi hír a hétről még, hogy későn szóltak az óráim elmaradásáról, ezért péntek kora reggel indultam haza, hogy vasárnap kora reggel visszamehessek, mivel esztétika szakos hallgatóként kötelező színházba is járnom. Bevallom én egyáltalán nem bánom, csak ne pénteken lenne, amikor jöhetnék haza.

  De kaptam egy jó hírt is, egyik tanáromnál csak beadandók vannak, és kicsit tartottam attól, hogy is sikerült az enyém, de - mint kiderült - sikerült egy jót alkotnom. Idézzek? Miért is ne... hát következzenek a tanárom szavai:

  "Pompás elemzés. élvezettel olvastam. (És persze a nyelvezete is szabatos, de annál sokkal jobbat írt, hogy épp ezt dicsérjem belőle.)"

  Szóval egész jó hetem volt, de mivel csak ma tudok pihenni, most még kicsit lustálkodom a fordítások előtt, a kutyám már az ágyban vár rám...


  Összes hozzászólás // 2

  AdamS 2015.11.07 10.15.52
  Egy fontos dolgot kihagytál az oldal átváltásáról... Mikor is volt? biggrin
  Amori-senpai 2015.11.07 10.19.55
  Hmm... szombattól hétfő 4-ig xD
  avatar
  Támogatás
  Elegendő: 2 hónap  Statisztika
  Online összesen: 7
  Vendégek: 4
  Felhasználók: 3

  Jelenleg online:
  Marinaleni
  Kebo
  sticky  Keresel valamit?
  Mai születésnapos karakter(ek)
  A mai nap egyik karakter sem ünnepli a születésnapját
  Chat Szabályzat
  Online felhasználók
  Mini-chat
  +Mini-chat
  0
  Online összesen: 7
  Vendégek: 4
  Felhasználók: 3