Üdvözöllek a weboldalon Vendég!
  Biztosan észrevették az aktívabb tagok, hogy sokat vagyok fenn mostanában az oldalon, de nem kerülnek ki olyan gyakran, vagy olyan mennyiségben frissek. A válasz egyszerű: az oldal teljes egészében megújult!

  Itt nem csak pár újdonságra kell gondolni, hanem egy teljes körű átváltozásra. Megváltozik a dizájn, az oldal elrendezése, megszűnnek a fórumok, a kérések és hibajelentések küldése pedig mostantól majd űrlapokon keresztül történik.

  Változik továbbá a szabályzat is, életbe lép a "Figyelmeztetés" modul, aminek lényege, ha valaki 3 figyelmeztetést összeszed, az többet nem láthatja majd az oldalt.

  Még nem aktív újra minden modul, egyelőre csak a fontosak vannak visszakapcsolva. A teljes átállás nem rövid folyamat, kérlek, ezt is vegyétek figyelembe. Pár napon belül minden mondul elérhető lesz!

  A másik hírem, hogy a nyári mondocon-on én is részt veszek, és érdemes lesz megtalálni engem, hisz egy kis játékkal készülök. Van a tarsolyomban egy pár animés nyeremény, aki gazdát keres. 

  A feltételek egyszerűek, szerezz tőlem conon egy névjegykártyát, küldj egy névjegyes selfie-t és máris részt veszel a sorsolásban.
  Egyelőre ennyit a részletekkel még később jelentkezem, jane~

  És itt is vannak a nyeremények :3
  Támogatás
  Elegendő: 3 hónap  Statisztika
  Online összesen: 4
  Vendégek: 3
  Felhasználók: 1

  Jelenleg online:
  nagybrigitta92  Keresel valamit?
  Mai születésnapos karakter(ek)
  A mai nap egyik karakter sem ünnepli a születésnapját
  Chat Szabályzat
  Online felhasználók
  Mini-chat
  +Mini-chat
  0
  Online összesen: 4
  Vendégek: 3
  Felhasználók: 1